ONLINE BACKUP

ELSTA heeft in samenwerking met Den Ouden IT te Uithoorn een online-backup applicatie beschikbaar, die opvalt door de eenvoud en betrouwbaarheid.

Het systeem is gebaseerd op een automatische dagelijkse synchronisatie van alle  belangrijke data op de server of PC. Sommige data zelfs twee keer.  Documenten en dergelijke kunnen worden ingesteld met een "retention-period" (bewaartijd) naar keuze. Dat betekent dat deze bv nog 7, 14, 28 of zelfs 100 dagen nadat ze zijn ge-delete of gewijzigd kunnen worden teruggehaald. Langere  bewaartijd kost natuurlijk uiteindelijk wat meer opslag-ruimte.


Alle data worden versleuteld verstuurd en opgeslagen naar een backupserver welke in een datacentrum achter snelle internetverbindingen en betrouwbare stroomvoorzieningen hangt. Zeer binnenkort zal deze backupserver zelfs weer continu worden gesynchroniseerd naar een extra server in een ander datacentrum. Alle servers zijn eigendom van Den Ouden IT en geheel in eigen beheer.


Zeer eenvoudig is de selectie van de te backuppen data te wijzigen en aan te vullen. Ook het terugzetten gaat op dezelfde manier.

              

Bij  grotere backups dan 10 Gb kan (in overleg met u) de data eventueel eenmalig worden aangeleverd op een USB harddisk, de online backup daarna wijzigt bestaande en voegt nieuwe bestanden bij.

Eindgebruikers-tarieven per maand, ex. BTW, op basis van gereserveerde  online-capaciteit:

<15GB EUR 15,-

<30GB EUR 30,-

<50GB EUR 45,-

<100GB EUR 70,-

>100GB op aanvraag

    Uw belangstelling gewekt? Laat het ons weten:     

    Info@elsta.nl                                 

Startpagina ELSTA