Computerhulp in De Ronde Venen
Alternatief: computer brengen en ophalen

ELSTA bied u ook de mogelijkheid aan om de computer zelf te komen brengen en op een later tijdstip (een paar dagen later) weer op te komen halen. U krijgt dan een computer met Windows geïnstalleerd zoals wij vinden dat hij behoort te zijn: snel en gebruikersvriendelijk, met een systeemback-up . Het nadeel van deze vorm van hulp is dat wij niet al uw randapparatuur kunnen aansluiten en testen (dat moet u dus zelf doen). Het voordeel is dat deze optie voor de wat langzamere computers een stuk goedkoper is (wij rekenen namelijk voor deze vorm van hulp een vaste prijs en dus geen uurtarief) en dat uw computer sneller klaar is. Zo kunt u uw wat oudere computer toch weer nieuw leven geven.

KOSTEN:

Voor het opnieuw laten installeren van de computer (met systeem back-up) rekenen wij 150 euro.

(Voor 65+ berekenen wij een gereduceerd tarief: € 125,00)

Bij het brengen van de computer wordt met u bekeken welk informatie op uw computer veilig gesteld moet worden. De computer wordt in principe op dezelfde wijze geïnstalleerd als bij de computerhulp aan huis, de randapparatuur moet u echter zelf installeren. U krijgt tevens een systeemback-up, middels een Ghost-image, die u later zelf kan terugzetten.

TIP: Soms is het handig uw systeem up te graden met een snellere en grotere nieuwe harde schijf. Tegen relatief lage kosten heeft u zodoende een snellere computer en meer opslagruimte.

Voor particulieren zijn de prijzen inclusief BTW, voor ondernemers exclusief BTW

WAT U MOET MEENEMEN:

* De computer, zonder kabels en monitor
* De te installeren software: Windows XP, Office, alle overige CD's, ook die van niet meegenomen randapparatuur! LET OP DE INSTALLATIE-KEY VAN WINDOWS !
* LET OP: Sommige computers zijn voorzien van een recovery systeem (u heeft dan geen Windows CD), waarvan de data op de harde schijf staat. Dit is met name het geval bij de grote computer merken zoals HP en Packard Bell, Acer, Compaq etc.
* Gegevens van de internetprovider, etc. Wij kunnen in principe vrijwel alle wachtwoorden in een handomdraai achterhalen, maar voor de zekerheid toch meenemen!
* Maak een lijstje met de veilig te stellen persoonlijke data: weg is weg namelijk!
* Maak een lijstje met de gewenste te installeren software: anders moet u het thuis zelf doen
* Maak een lijstje van de randapparatuur die u niet heeft meegenomen
* En alles wat u zelf nog kan verzinnen wat van belang is voor uw computer........

AFSPRAAK MAKEN

In overleg wordt een afspraak gemaakt voor het brengen en het afhalen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd even mailen of bellen. E-mail: info@elsta.nl of

Bel naar 06-54687509